Weboldal és Landing Page tervezés

Milyen weboldalt szeretnél?

Könnyűnek tűnik a kérdés de, ha jobban belegondolsz mégis nagyon összetett. A legfontosabb, hogy legyen meg a fejedben, mire van szükséged! Honlapot szeretnél, vagy webshopot indítasz, azok hány nyelven jelenjenek meg, és a szöveges tartalmak már készen vannak-e? Hány menüpontot szeretnél a honlapodra? Mi lesz azok tartalma? Használsz CRM, ERP, SAP és további ügyfélmenedzsment rendszereket vagy hírlevélküldő és egyéb marketing szolgáltatásokat? Szeretnéd a weboldalon keresztül használni ezeket? Számlázó program és kártyás fizetési partnert választottál már? Ugye, hogy nem egyszerű…

Ezen kérdések tisztázásával kell kezdened!

Szükséged lesz ezen felül egy jogász vagy ügyvéd által megírt “jogi nyilatkozatok csomagra”, mely tartalmazza a weboldal felhasználási feltételeit, a cookie policyt, vagyis az adatkezelési tájékoztatót, impresszumot. Webshop esetében ÁSZF, ami tartalmazza a vásárlási-, fizetési- és szállítási információkat, bemutatja a vásárlás teljes folyamatát és a vásárlástól való elállás jogát stb.

Összeszedted már ezeket?

Ha még nem körvonalazódott minden, akkor is írj nyugodtan és segítünk

Milyen egy szerintünk jó weboldal?

SEO Keresőoptimalizált

Egy jól szövegezett weboldallal a Google Keresőben is kiemelkedő helyed lehet az organikus találatok között. De nem csak a szöveg számít!
A weblap technikai SEO beállításait bízd ránk!

Tablet- és Mobilbarát

Nem győzzük hangsúlyozni milyen fontos manapság, hogy egy weboldal gyorsan töltődjön be mobiltelefonról is. Ehhez mindenképp optimalizálni szükséges. A reszponzív weboldal kialakítás minden csomagunk alapját képezi.

Gyors betöltésű, Gördülékeny

A sebesség nélkülözhetetlen. A weblapok lassú betöltési ideje az internetező közönség közel 80%-a szerint a legbosszantóbb jelenség.
0.1 tizedmásodperc késés már 7%-os konverzió csökkenést, míg 1 másodperc betöltés különbség 11%-70%-os konverziócsökkenést okozhat! Brutális!

Egyszerű és érthető

A vásárlók nagy többsége nem szeret sokat időzni a válogatással. Az egyszerű útvonalakat, gyors vásárlási lehetőségeket és a zavaró tényezőktől mentes vásárlási folyamatot preferálják. Nincs rosszabb, mint egy elhagyott kosár. De mi erre is tudunk jó megoldást!

A legérdekesebb "One-second" adatok

Weboldalak mobilos betöltési idejét illetően a Google kimutatása alapján

Nagyon értékes 1 másodpercek ezek!

Ezekkel is szívesen kiegészítjük a feladatot

Karbantartás

Content

Design

Back-end