GLS csomagpont modul Webáruházak részére

fejlesztői partner

Bemutatás

A GLS Csomagpont szállítási modul segítségével vásárlóid a webáruház pénztár oldalán könnyedén választhatják szállítási módjuknak a több mint 1100 GLS CsomagPontot.

A webáruházi bővítménnyel lehetőség van Google térkép alapú kiválasztás, legördíthető csomagpont listázó, illetve szabadszavas kereső és szűrő segítségével kiválasztani a szállítási pontokat.

A GLS CsomagPontok már egyes külföldi országokban is megtalálhatóak. Legfrissebb bővítmény verziónkban már ezekkel a csomagpontokra is számíthatsz! 

Minden szállítási pont egy kis csomagpont logóval van jelölve a térképen, amelyhez a Google Maps megbízható szolgáltatását használjuk. A szállítási pontok naponta frissülnek közvetlenül a GLS szervereiről, így mindig friss és egyre bővülő csomagpontot mutat a rendszer.

 

A bővítményről

Kompatibilitás

Integráció

Verzió kompatibilitás:

WordPress 4 - 6.x és WooCommerce 3 - 6.x

Verzió kompatibilitás:

3.0.x

Verzió kompatibilitás:

1.6.x - 1.9.x - 2.2.x

A funkciókról

Beállítások

Az adminisztrációs felületen lehetőség van kiválasztani, hogy mi alapján szeretnénk a szállítási árat számoltatni a rendszerrel: Súly vagy kosár érték alapján (végösszeg alapján)

A választott árszámítási módhoz az alábbi árazási lehetőségek társulnak:

Fix ár, amikor egy egységes árat adunk meg minden megrendelésre vonatkozóan, függetlenül attól, hogy súly vagy kosár végösszeg alapján kérjük a számítást,

Tól-ig árazás, ahol megadhatjuk, hogy pl.: 0-5.000 Ft -ig 1.290 Ft a szállítás ára, 5.001-99999-ig pedig ingyenes a szállítás vagy ugyanez csak súlymértékekkel (kg, gramm, stb)

Beállíthatunk ingyenes szállítási feltételt vagy akár utánvét kezelési felárat

Szállítási osztályok kezelése, ha valamely termék/termékcsoport feláras szállítás díjjal bír vagy ha esetleg nem szállítható termék (kizárás a szállításból pl gyúlékony termék)

Külföldi csomagpontok kezelése: Szlovákia, Szlovénia, Románia, Hortvátország (GLS szerződés szükséges hozzá)

Miért ezt a bővítményt válaszd?

GLS Csomagpont

0
Aktív telepítés

Hivatalos

A GLS Hungary értékesítői elsősorban a mi bővítményünket ajánlják, mint hivatalos integráció a piacon.

Konzultáció

Kötelező post-sales megbeszélést tartunk, hogy segítsünk az első lépésekben és bemutassuk a helyes használatot

Dokumentált

Naprakész leírást biztosítunk a telepítésről és a használatról, hogy a későbbiekben egyedül is boldogulj

Telepítés támogatás

Kérésre segítünk a szakszerű telepítésben és vállaljuk a technikai beállításokat a kulcsrakész használhatóságért

1 éves verziókövetés

A legfrissebb webáruház motorokhoz igazodunk, ezzel maximalizáljuk a kompatibilitást. Mindezt egy évre vásárolod meg

Használd ki előnyeit

Kezdhetjük

A bővítmény vásárlásával 1 év teljes körű garanciát vállalunk verziókövetéssel és telefonos / e-mailes támogatással, amelybe az esetleges későbbi frissítések és funkcióbővítések is beletartoznak, azonban az üzemeltető oldalában történt módosítás által okozott működési hiba kijavítását nem tartalmazza. Ebben az esetben is természetesen törekszünk a probléma megoldására és mielőbbi szolgáltatás visszaállításra!

A szoftver átadása előtt díjbekérőt állítunk ki, melyhez a megrendelési űrlapot szükséges kitölteni. A mezők kitöltésével tudjuk rugalmasan kezelni megrendelésed, és automatizációkat végezni a leggyorsabb kiszolgálás érdekében. Az űrlapon a számlázási adatokat, a kiválasztott modult/modulokat, a használt rendszer nevét/verziószámát és a választott domain címet kérjük be, valamint a telefonszámod, melyet nem kötelező megadnod, de nagyban segíti a kötelező konzultáció leegyeztetését.

A konzultáció alkalmával kérheted, hogy a bővítmény szakszerű telepítését végezzük el, így már akár aznap optimalzálhatod a rendeléssel járó adminisztratív folyamatokat. Ha a webshop egyedi sablonnal rendelkezik vagy bármilyen más plugin miatt inkompatibilitás merül fel, mely miatt a modul átprogramozásra szorul, abban az esetben egyéni ajánlatot adunk a beépítésre, melyet előre egyeztetni fogunk, miután megkapjuk a szükséges belépési adatokat a munka felméréséhez. Ilyen lehet ha:

  • A szerveridő nem azonos a pontos idővel (gyakori probléma),
  • Harmadik gyártótól származó szállítási és/ vagy fizetési modulokkal való inkompatibilitás,
  • Egyedileg programozott pénztár (checkout) kiegészítőt használsz,
  • Megváltozik az oldal motorja, verziószáma vagy átalakítják azt,
  • Olyan verzióra frissítik az oldal motorját amelyet még nem támogat a bővítmény.

 

Mennyiségi kedvezmény

A modulokhoz tartozó licensz egy domain-re értendő, azonban 3 domain feletti felhasználásánál  20% kedvezményt biztosítunk a vásárlásból díjából! Teljesítés után kiküldjük a végszámlát a telepítőfájlok kíséretében.

Tájékoztatunk, hogy a vásárolni kívánt immateriális termék egy számítógépes szoftver, így az erre vonatkozó jogszabályokra hivatkozva, és mivel nincs lehetőség a szoftver visszajuttatására, így az esetlegesen felmerülő pénzvisszatérítési garanciát nem áll módunkban biztosítani!

Rendeld meg most az előnyökért!

Vásárlást követően garantáljuk, hogy külön díjazás nélkül telepítjük a modult és bemutatjuk a működést.