Weboldal

Emeld az online megjelenésed minőségét, hogy vállalkozásod színvonala növekedhessen! Mi kihozzuk a legjobbat céged online lehetőségeiből.

Weboldalaink jellemzői

Előnyök

Igényre szabott

Weboldalainkat egyéni igényekre szabjuk. Nem élünk felesleges kompromisszumokkal, az ügyfél érdekeit nézzük.

Reszponzív

Ha egy weboldal nem jelenik meg jól mobiltelefonon, akkor a lehetséges ügyfelek 80 százalékától is eleshet egy vállalkozás. Az általunk készített weboldalak esetében garantált a kiváló megjelenés minden eszközön.

Gyors

A weboldal betöltési ideje kulcsfontosságú. Fontosnak tartjuk a gyorsaságot, így weboldalaink sebességére kiemelt figyelmet fordítunk.

Dokumentált

Az átláthatóság nagyon fontos, így minden munkánkhoz biztosítunk felhasználói dokumentációt, továbbá igény esetén fejlesztői dokumentációt is.

SEO optimalizált

A fejlesztés során úgy építjük fel a weboldal struktúráját, hogy a keresési találatok között az elsők között szerepeljen.

Átgondolt

Egy weboldal létrehozásánál rengeteg szempontot figyelembe kell vennünk. Már a tervezéskor törekszünk az igények teljeskörű kiszolgálására.

Garantált SEO eredmények

Sebesség

E D C B A

besorolás

0 %

teljesítmény

10 s

alatti betöltési idő

Több ezer termékes webáruházaknál is kiemelkedő eredményeket értünk el!

A riportok csak rövid ideig elérhetőek, ezért lehet, hogy a fenti linkek már nem működnek.
A GT Metrix weboldalán bármikor újraellenőrizhetők weboldalaink!

Ami még weboldalainkhoz jár

Szolgáltatások

További szolgáltatásaink

Opcionális

Milyen weboldalt szeretnél?

Segítség

Könnyűnek tűnhet a kérdés, viszont ha jobban belegondolsz nagyon is összetett. A legfontosabb, hogy legyen meg az elképzelésed, mire van valójában szükséged. Weboldalt szeretnél, vagy webáruházat indítanál? Az információk hány nyelven jelenjenek meg, a szöveges tartalmak már adottak-e? Hány menüpontot szeretnél a weboldaladon látni? Mi lesz azok tartalma? Használsz CRM, ERP, SAP, vagy más ügyfélmenedzsment rendszert, hírlevélküldő, esetleg egyéb marketing szolgáltatást? Szeretnéd használni a weboldalon keresztül ezeket? Nem utolsó sorban számlázó program és kártyás fizetési partnert választottál-e már?

Ugye, hogy nem olyan egyszerű…

Kezdjük a folyamatot ezen kérdések átgondolásával!

Ha bizonytalan vagy a fent említett kérdésekben, kérd konzultációnkat! Szakértőink segítenek neked egy színvonalas weboldal koncepciójának megteremtésében.

Ezenfelül szükséged lesz egy jogász vagy ügyvéd által megírt “jogi nyilatkozatok csomagra”, mely tartalmazza a weboldal felhasználási feltételeit, a cookie policy-t, vagyis az adatkezelési tájékoztatót, továbbá az impresszumot. Webshop esetében ÁSZF-et, ami tartalmazza a vásárlási-, fizetési-, és szállítási információkat, illetve bemutatja a vásárlás teljes folyamatát és a vásárlástól való elállás jogát stb.

Igény szerint partnereink közreműködésével vállaljuk a szükséges tartalmak elkészítését.