Bővítmény

Előfordul, hogy meglévő weboldalad nem teljesen úgy működik, ahogyan TE azt szeretnéd. Esetleg új funkciókkal szükséges bővítened. Ha bármelyik állítás igaz, akkor mi segíthetünk a megoldásban!

Amiben segíteni tudunk

Típusai

WordPress
Opencart
Egyedi

Az általunk fejlesztett bővítmények az érintett keretrendszer szabványainak maximálisan megfelelnek.

Néhány példa munkáinkból

Referenciák

Időpontfoglaló rendszer

A budastep.hu weboldalra készítettünk egy időpontfoglaló és értékesítő modult.

Térkép modul

A gastrocumans.eu weboldalon merült fel az igény egy térképre, melyen különböző szolgáltatások pontjait lehet elhelyezni.

GLS csomagpont modul

A GLS hivatalos csomagpont szállítási mód modulját mi készíthettük el.

GLS címke modul

A GLS hivatalos címkenyomtató modulja hozzánk köthető, melynek segítségével felgyorsítható a csomag szállítására való felkészítés.

Ügyfélkártya modul

Automatizált kapcsolatot biztosít egy webáruház és az ugyfelkartya.hu rendszere között.

Import/Export modul

Egyedi igények alapján készített adat importálás és exportálásra szolgáló modult fejlesztettünk.

Adminisztrátori modul

Különféle adminisztrációs folyamatokat egyszerűsítő modult hoztunk létre.

Letölthető, vagy egyedi bővítmény?

Szerintünk

Rengeteg bővítmény elérhető a népszerűbb keretrendszerekhez. Vannak közöttük jól működő, közkedvelt darabok, illetve vannak kevésbé jól sikerült konstrukciók. Egy funkció ellátására nagy eséllyel találhatunk egy eredményes megoldást akár ingyen is. Azonban a letölthető bővítmény több hátránnyal járhat. Tegyük fel, hogy felmerül egy új igény weboldalunkon, amire megoldást szeretnénk, ha szerencsénk van, találunk rá olyan bővítményt, mely önmagában ellátja az igényünket. Általában az  ilyen modulok fizetősek, esetenként éves díjuk van. Az igények komplexitása miatt pedig az a tapasztalatunk, hogy egy bővítménnyel nem lehetséges a feladat teljes körű megoldása, így két, vagy akár három különböző bővítményre van szükség. További hátrány, hogy sokszor több funkciót is rejtenek, mint amennyi ésszerű. Ráadásul minél több ilyen bővítmény fut a weboldalunkon, annál nagyobb rá az esély, hogy az oldal betöltési sebessége csökken.

Ezzel ellentétben az egyéni igényekre szabott bővítmények nem lassítják a weboldaladat, és pontosan azt csinálják, amit szeretnél. Egymagukban lefedik a teljes funkcionalitást. Nem kell kompromisszumot kötni, mindamellett garantáltan egyszeri költsége van.

Természetesen a munkánk során mi is használunk jól bevált, hiánypótló bővítményeket, de minimumra csökkentettük a számukat, – az egyedi igényeket, amit a rendszer már nem képes lefedni, saját fejlesztésű bővítményeinkkel pótoljuk.