Rólunk

Alapelvünk a minőség és a megbízhatóság.
Védjegyünk az egyediség. Ismerj meg bennünket!

Pár gondolat rólunk

Fiatal, vidám csapatunk számos projekttel a háta mögött könnyedén valóra váltja az elképzeléseidet. Legyen szó design készítésről, arculat tervezésről, weboldal vagy webshop fejlesztésről, bővítmények készítéséről, esetleg egyedi megoldásokról – fejlesztőinkkel és grafikusainkkal elérheted céljaidat. Ha pedig marketing támogatásról van szó, számíthatsz cégcsoportunk másik tagjára a Move Agency csapatára. Vállalatunk az ITM Creative Group Kft. 2014 óta nyújt kreatív megoldásokat, melyből  2021-ben külön vállalattá nőtte ki magát a Pixelyze Kft. Budapest-Óbuda szívében.

Ami mellettünk szól

Értékeink

Szeretjük a
kihívásokat

Csapatunk folyamatosan bővülő programozókból áll, akik könnyedén teljesítik a felmerülő igényeket. Valljuk, hogy nincs lehetetlen.

Egyedit
hozunk létre

Mi ugyan nem szeretjük a sablonos megoldásokat! Munkánk során fontosnak tartjuk az egyedi igények pontos kielégítését.

Ügyfélközpontú
a hozzáállásunk

Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kommunikációra, hogy a projekt átlátható és minden igényt kielégítő legyen.

Megbízhatóak
vagyunk

Felelősséget vállalunk a munkánkért. Garanciát adunk és igény szerint support szolgáltatást biztosítunk.

Ahogyan mi dolgozunk

Mindennapjaink

Milyen együttműködni velünk?

Először is egy kellemes hangvételű beszélgetés alkalmával felmérjük az igényeidet. Törekszünk a minél pontosabb felmérésre, de tisztában vagyunk azzal, hogy az igényeid palettája még bővülhet, – így további megbeszélésekre kerülhet sor.

A felmérést követően 3 munkanapon belül kiküldünk egy árajánlatot. Ha  elégedett vagy vele, akkor a szerződéskötést követően a tervezőcsapat elkezdi a látványterv készítését. Miután azzal is elégedett vagy, és elfogadod a látványtervet, a fejlesztő csapatunk munkához lát.

A teljes fejlesztési folyamat transzparens módon nyomon követhető egy dedikált szerveren. Ezáltal pontosan láthatod, hogy hogyan is haladunk. Az elkészült munkát egy tesztelési folyamat után áthelyezzük a legvégső helyére, ahol újabb tesztelésnek vetjük alá, hogy megbizonyosodunk arról, a végleges környezetben is tökéletesen működik-e.

Természetesen az élesítés után sem engedjük el a kezed, többféle támogatási keretben biztosítjuk a megfelelő működést. Nem utolsó sorban minden munkánkra garanciát vállalunk.