Webáruház

Színvonalas értékesítést szeretnél online? Bízd szakértőinkre webáruházad elkészítését! Egyedi megjelenésű, modern, gyors webáruházakat készítünk ügyfeleink számára.

Az általunk készített webáruház

Előnyök

Termékekre optimalizált

Termékre szabjuk a webáruház működését, hogy a leghatékonyabb módon történhessen az értékesítés, ezáltal a webáruház maximálisan kiszolgálja a vásárlóit.

Reszponzív

Webáruházainkat úgy készítjük el, hogy mobiltelefonon könnyedén kivitelezhető legyen az online vásárlás.

Gyors

Az online vásárlásnál kulcsfontosságú, hogy a vásárlási folyamat gördülékenyen mehessen végbe. Éppen ezért fektetünk nagy hangsúlyt webáruházaink sebességére.

Dokumentált

Egy webáruház rengeteg funkciót tartalmaz, ezért a teljes körű használathoz minden esetben biztosítunk kezelési kézikönyvet.

SEO optimalizált

Ahhoz, hogy a webáruház termékei megjelenhessenek a keresési találatok elején, elengedhetetlen a megfelelő SEO optimalizálás, melyet mi alaposan elvégzünk.

Modern

A legmodernebb technológiákkal dolgozunk. Támogatjuk a magas szintű integráltságot, illetve az automatizációkat.

Népszerűbb elérhető funkciók

Funkciók

Korszerű webáruház a tervezéstől a megvalósításig

Webshop indítás

Webáruház indításnál egy fontos kérdéssel szinte minden ügyfelünk találkozott már:

Béreljek, vagy fejlesztessek egyedi webshopot?

Shoprenter, UNAS, Shopify. Pár azok közül a szolgáltatók közül, akik egy pár kattintás és beállítás után kész webshop megoldást biztosítanak, általános igényeket kielégítve.

De a TE igényeidnek valóban megfelelnek?

Megannyi előnye mellett korlátot is szabnak a bérelhető webáruházak. Előnye az alacsonyabb bekerülési költség, illetve viszonylag gyorsan használatba veheted. Nem mellesleg díjmentesen fejlődik a rendszer.

Azonban a fenntartása állandó havi kiadással jár még akkor is, ha éppen nem termel bevételt. Testreszabhatósága  korlátozott, kötött rendszerben kell értékesítened. Az is előfordulhat, hogy nem támogatja az általad használt számlázó vagy fizetési szolgáltatót. Egyedi igényeidet nem tudod megvalósítani egy kötött rendszerben. Csupán előre elkészített sablonokkal dolgozhatsz, ami az egyediséget korlátozza, mindez hatással lehet a versenyképességedre.

A fent említett hátrányok az egyedi webáruházak esetében nem állnak fenn. Teljes szabadsággal alakíthatod webáruházadat, a TE igényeidnek megfelelően!