Ügyfélkártya.hu integráció

fejlesztői partner

Bemutatás

A Netlient Kft. a törzsvásárlói rendszerek egyik legismertebb szakértője Magyarországon. Célja, hogy a hűségprogramok hagyományos eszközeit megújítsa, és a digitalizáció új lehetőségeit kihasználva új szintre emelje a vásárlókkal való törődést.

Az Ügyfélkártya hűségprogram hagyományos és intelligens eszközök (mobiltelefon, virtuális kártya) segítségével személyre szabottan tudja az üzlet forgalmát növelni. A rendszer alkalmas pontgyűjtésre, ajándékkártya kialakításra, ajánlások ösztönzésére, influenszer-marketing támogatására, vevőelégedettség mérésre, egyedi rendszerüzenetek kiküldésére, vásárlói profilozásra, vásárlói szintek kialakítására, és valós idejű analitika készítésére is.
Az Ügyfélkártya szoftvert jelenleg 4 országban, több mint 2000 üzletben és webshopban használják.

Az Ügyfélkártya Törzsvásárlói rendszerrel kapcsolatban további információt talál a www.ugyfelkartya.hu címen.

A bővítményről

Kompatibilitás

Integráció

Verzió kompatibilitás:

WordPress 4 - 6.x és WooCommerce 3 - 6.x

A funkciókról

Beállítások

Az adminisztrációs felületen könnyedén összekapcsolható a WooCommerce áruház az ügyfélkártya.hu fiókkal. Lehetőség van továbbá az elérhető üzletlistából kiválasztani a megfelelőt, amely a kapcsolódási adatok elmentése után automatikusan lehívásra kerül.

A rendszert úgy terveztük, hogy az adminisztrátor megválaszthassa mely pontokon engedélyezi a látogatónak, hogy a pontgyűjtő és ajándék kártya rendszernek a tagja legyen, az Ügyfélkártya.hu rendszerbe regisztráljon. Így például a fiók regisztráció, a vásárlás közben leadott pénztári regisztráció alkalmával.

WooCommerce fiókkal már rendelkező felhasználóknak is lehetőséget lehet adni az Ügyfélkártya.hu rendszerbe való regisztrációra, illetve már meglévő kártyáját is a WooCommerce fiókjához tudja csatlakoztatni.

Ezáltal mindkét irányból a legkényelmesebb a két rendszer közötti kapcsolat megteremtése. A beállításokon belül megadható, hogy 1 gyűjtött pont hány Forint-ot ér a vásárláskor, hogy mi legyen a pontbeváltás %-ban számolt mértéke és hogy mekkora összegű megrendelést kell leadni a pontbeváltáshoz. Ha valamelyik feltétel nem teljesülne, kijelezzük a pénztár oldalon

Pontbeváltás és Ajándékkártya (Pénz egyenleg) beváltás

A pontbeváltást, mint kedvezményt veszi figyelembe a rendszer.

Amennyiben elegendő pénz egyenleg van az ajándékkártya Forint zsebében, úgy a WooCommerce pénztár oldalára kivezetett új fizetési móddal kifizethető a megrendelés az ajándékkártya egyenlegéről is.

 

A webáruház látogatói felületén a legtöbb szöveges elnezevést szabadon változtathatod, így biztosítva a személyre szabhatóságot!

A felületről

Képek

Miért ezt a bővítményt válaszd?

GLS címkekezelő

0
Aktív telepítés

Hivatalos

A Netlient Kft. értékesítői elsősorban a mi bővítményünket ajánlják, mint hivatalos integráció a piacon.

Konzultáció

Kötelező post-sales megbeszélést tartunk, hogy segítsünk az első lépésekben és bemutassuk a helyes használatot

Dokumentált

Naprakész leírást biztosítunk a telepítésről és a használatról, hogy a későbbiekben egyedül is boldogulj

Telepítés támogatás

Kérésre segítünk a szakszerű telepítésben és vállaljuk a technikai beállításokat a kulcsrakész használhatóságért

1 éves verziókövetés

A legfrissebb webáruház motorokhoz igazodunk, ezzel maximalizáljuk a kompatibilitást. Mindezt egy évre vásárolod meg

Használd ki előnyeit

Kezdhetjük

A bővítmény vásárlásával 1 év teljes körű garanciát vállalunk verziókövetéssel és telefonos / e-mailes támogatással, amelybe az esetleges későbbi frissítések és funkcióbővítések is beletartoznak, azonban az üzemeltető oldalában történt módosítás által okozott működési hiba kijavítását nem tartalmazza. Ebben az esetben is természetesen törekszünk a probléma megoldására és mielőbbi szolgáltatás visszaállításra!

A szoftver átadása előtt díjbekérőt állítunk ki, melyhez a megrendelési űrlapot szükséges kitölteni. A mezők kitöltésével tudjuk rugalmasan kezelni megrendelésed, és automatizációkat végezni a leggyorsabb kiszolgálás érdekében. Az űrlapon a számlázási adatokat, a kiválasztott modult/modulokat, a használt rendszer nevét/verziószámát és a választott domain címet kérjük be, valamint a telefonszámod, melyet nem kötelező megadnod, de nagyban segíti a kötelező konzultáció leegyeztetését.

A konzultáció alkalmával kérheted, hogy a bővítmény szakszerű telepítését végezzük el, így már akár aznap optimalzálhatod a rendeléssel járó adminisztratív folyamatokat. Ha a webshop egyedi sablonnal rendelkezik vagy bármilyen más plugin miatt inkompatibilitás merül fel, mely miatt a modul átprogramozásra szorul, abban az esetben egyéni ajánlatot adunk a beépítésre, melyet előre egyeztetni fogunk, miután megkapjuk a szükséges belépési adatokat a munka felméréséhez. Ilyen lehet ha:

  • A szerveridő nem azonos a pontos idővel (gyakori probléma),
  • Harmadik gyártótól származó szállítási és/ vagy fizetési modulokkal való inkompatibilitás,
  • Egyedileg programozott pénztár (checkout) kiegészítőt használsz,
  • Megváltozik az oldal motorja, verziószáma vagy átalakítják azt,
  • Olyan verzióra frissítik az oldal motorját amelyet még nem támogat a bővítmény.

 

Mennyiségi kedvezmény

A modulokhoz tartozó licensz egy domain-re értendő, azonban 3 domain feletti felhasználásánál  20% kedvezményt biztosítunk a vásárlásból díjából! Teljesítés után kiküldjük a végszámlát a telepítőfájlok kíséretében.

Tájékoztatunk, hogy a vásárolni kívánt immateriális termék egy számítógépes szoftver, így az erre vonatkozó jogszabályokra hivatkozva, és mivel nincs lehetőség a szoftver visszajuttatására, így az esetlegesen felmerülő pénzvisszatérítési garanciát nem áll módunkban biztosítani!

Rendeld meg most az előnyökért!

Vásárlást követően garantáljuk, hogy külön díjazás nélkül telepítjük a modult és bemutatjuk a működést.